Je leest hier het nieuws van en over Zweethut Enschede.

 • Zweethut Klusdagen

  Op vr/za 29/30 april en vr/za 6/7 mei 2022 verhuizen we onze zweethutplek naar een buitenlocatie in de buurt van Enschede.

  We kunnen jouw hulp goed gebruiken en samen maken we er een leuke dag van. Wij verzorgen catering en als de hut er staat, plannen we samen een zweethutdag.

  Help je ons op één of meerdere van de bovenstaande dagen? Dat vinden we geweldig! Meld je dan aan door onderstaande datumprikker in te vullen dan nemen we z.s.m. contact met je op over de inplanning.

  Aho,

  Debby, Gilbert, Kees Jan en Martijn.

 • 22 februari hut: de krijger

  Het thema van onze 22 februari is de krijger. Welke krijgskunst beoefen jij om je leven te vervullen? Meld je aan en kom het ontdekken. Tevens bouwen we op die dag een nieuwe middenhut. Daardoor is het aantal aanmeldingen beperkt omdat we de hut ook direct inwijden. Andere zweethutten in 2020: klik hier…

 • Wijziging zweethutdata
  yearly-planner
  Photo by Plush Design Studio on Unsplash

  De zweethutdata voor 2020 zijn gewijzigd. Zie onze Agenda voor de nieuwe data. We hebben ervoor gekozen om in 2020 zes zweethutten te organiseren waardoor er een wijziging nodig was. Daarnaast bleek een deel van ons team andere verplichtingen te hebben.

 • Teamhut

  Op woensdag 29 januari hebben we met het team van Zweethut Enschede een teamhut gedaan. Een intense ervaring omdat we met vijf personen in de 3-persoonshut hebben gezeten. Het was een mooie dag en er zijn prachtige rondes gegoten. Onderstaande foto is door de ingehuurde vuurman gemaakt.

 • 21 december: de dood
  Kraai

  Op 21 december organiseren we weer een zweethut op Landgoed Algoed. Het thema is de dood. Koffie om 9.30, welkom vanaf 9.00.

  De dood is de laatste transformatie voor het nieuwe begin, het ultieme einde, het finale afscheid. In de zweethut zullen we stilstaan bij jouw laatste momenten en hoe jij je voorbereid voor transformaties die je op je pad krijgt.


 • Nieuwe website

  Welkom op de vernieuwde website van Zweethut Enschede. Er staat nog van alles niet, maar ook van alles wel.

  De eerstvolgende zweethut is op 21 december 2019.